Michal Paška Krimi

FOTO: Hrôza pri letisku. Manželia neprežili pád lietadla!

AKTUALIZOVANÉ! Na poli vedľa letiska v Liskovej dnes popoludní strmhlav padlo ultraľahké lietadlo. Nehoda si vyžiadala tú najvyššiu daň. Dvaja ľudia hrozivý pád neprežili. Na miesto okamžite vyštartovali všetky záchranárske zložky.

Dvoch mŕtvych si vyžiadal pád ultraľahkého lietadla na poli vedľa letiska pri Liskovej, kde zhodou okolností prebiehal deň otvorených dverí s názvom Krídla nad Liptovom. K nešťastiu došlo dnes krátko po pol jednej popoludní.

Podľa našich informácií ide o manželský pár z Poľska, ktorý včera pristál na letisku v Liskovej a strávil jeden deň a noc na ich obdivovanom Liptove (najskôr v Bešeňovej). Dnes chcel odletieť domov. Ich lietadlo však nabralo po štarte nízku výšku, pilot pravdepodobne nezvládol otočku a po pár minútach sa zrútil na zem niekoľko desiatok metrov od hlavnej budovy letiska do poľa. Po dotyku so zemou lietadlo vzbĺklo.

Na miesto dorazili záchranné zložky, ktoré mohli už len zabezpečiť miesto pred zvedavcami a privolať špecializovaný tím, ktorý bude haváriu vyšetrovať.

Správu sme aktualizovali o 14:57 hod. Fotogaléria miesta nešťastia – Ružomberok24.

RK letec.nehoda
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM