Michal Paška Futbal

Futbal má storočnicu, oslava sa začína!

Nádherné výročie! Futbal v Liptovskom Mikuláši si pripomína sto rokov odvtedy, čo sa začal organizovane hrávať. Oslavy sa začnú už zajtra o 17:00 hodine v liptovskomikulášskom Dome kultúry.

**„V prvej časti programu oceníme takmer 60 činovníkov futbalu v Liptovskom Mikuláši. **Chýbať medzi nimi nebudú hráči, funkcionári či tréneri,“ informoval Martin Pohlod, výkonný riaditeľ MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Teda tímu, ktorý hrá spomedzi mikulášskych klubov najvyššiu súťaž – druhú ligu.

**Pre mikulášsku futbalovú obec je veľkou cťou, že na slávnosť zavíta aj prvý muž slovenského futbalu, prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik. **Jeho program v Liptovskom Mikuláši by sa mal začať prijatím na pôde MFK Tatran.

**V druhej časti programu predstavia knihu 100 rokov organizovaného futbalu v Liptovskom Mikuláši. **Jej autorom je Ľubomír Belan starší, dlhoročný funkcionár MFK Tatran Liptovský Mikuláš. **Na pódiu zajtra večer vystúpi aj idol mnohých dievčat, spevák Martin Harich **z Liptovského Mikuláša.

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM