Pavol Tomčík Futbal

Futbal: V súboji dvoch Tatranov remíza, Mikulášania pred záverečným kolom na predposlednom mieste

Druhá futbalová liga mala v nedeľu na programe zvyšných päť stretnutí predposledného 32. kola. Nôž na krku majú futbalisti Liptovského Mikuláša, ktorí bojujú o udržanie sa v súťaži. V súboji dvoch Tatranov - prešovského a liptovskomikulášskeho sa zrodila remíza 1:1.

Ilustračný obrázok k článku Futbal: V súboji dvoch Tatranov remíza, Mikulášania pred záverečným kolom na predposlednom mieste
Foto: Slávka Kellová

Po odvolanom trénerovi Vladimírovi Goffovi viedol mužstvo z Liptova výkonný riaditeľ klubu Martin Pohlod. Jeho premiéra mohla mať dokonca i trojbodovú príchuť, v závere duelu však Matič a Jánošík nedokázali využiť superšance na vsietenie druhého a rozhodujúceho gólu.

V boji o záchranu, resp. o vyhnutie sa dvanástej priečke znamenajúcej baráž o udržanie sa v súťaži je namočených viacero mužstiev. Dubnica, Pohronie, ako i Šaľa však dokázali svoje zápasy zvládnuť, okrem Mikuláša body stratil len Šamorín, ktorý prehral v Michalovciach 0:3. Liptovský Mikuláš je pred záverečným kolom predposledný, v domácom súboji proti prvej Podbrezovej mu tak pôjde o všetko.

1. FC Tatran Prešov – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:1 (1:0)
Góly: 11. Hruška – 65. Hoferica
Rozhodca: Šuniar
Žlté karty: Staš, Lišivka (obaja Lipt. Mikuláš)
Divákov: 350
Zostava MFK Tatran: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Staš (59. Matič), Hoferica, Lišivka, Pastva, Balluch (46. Moravčík), Jánošík, Chomistek (81. Hanzeľ)

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM