Tomáš Batiz Futbal

Futbalisti Beňadikovej sú na nezastavenie, šéf klubu Nemec: Máme jasný cieľ

Futbal Beňadikovej prešiel v posledných mesiacoch rôznymi zmenami. Výsledky sa už dostavili.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Beňadikovej sú na nezastavenie, šéf klubu Nemec: Máme jasný cieľ
Zdroj: Dnes24.sk

TJ Sokol Beňadiková je nováčikom II. triedy Liptovského futbalového zväzu. Do druhej najvyššej súťaže na Liptove postúpila úplne suverénne, keď v minulej sezóne ani jeden zápas neprehrala. „Na začiatku minulej sezóny sme si dali jasný cieľ – postúpiť. Tento cieľ sme splnili, keď sme ani raz v tretej triede neprehrali a následné sme bez prehry pokračovali aj v náročnej baráži,“ skonštatoval vedúci mužstva Marek Nemec.

Na víťaznej vlne chcú pokračovať

Beňadiková má v sezóne 2017/2018 za sebou už tri zápasy a v nich na konte deväť bodov so skóre 13:2. V prvom zápase zdolala Partizánsku Ľupču 6:2, následne si poradila s Komjatnou 5:0 a v poslednom odohratom treťom kole si odniesla cenné tri body zo Stankovian po výhre 2:0. „Pred začiatkom súťaže sme vedeli a vieme, že súťaž je náročnejšia a každý súper je na dobrej úrovni. Rozhodli sme sa že pôjdeme od zápasu k zápasu a znovu sa pokúsime bojovať o horné priečky a samozrejme skúsime pokračovať v predsavzatí z minulej sezóny,“ vysvetlil Nemec.

„Súťaž sa ešte len začala a je predčasné hovoriť čo bude na jej konci. Tešíme sa na každý jeden zápas a sme odhodlaní športovo sa pobiť o dobré výsledky,“ zhodnotil Marek Nemec.

Káder posilnili

Počas dvojmesačnej prestávky Beňadikovci posilnili. Do kádra zapracovali viacerých nových hráčov, ktorí by podľa Nemca mali káder posilniť. „Rozpočtom nemôžeme oproti iným celkom vyskakovať, no snažíme sa stavať na skvelej partií v ktorej sme dlhoročný kamaráti nielen na ihrisku, ale aj mimo neho,“ dodal.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM