Pavol Tomčík Futbal

Futbalisti MFK Tatran do Moldavy s cieľom bodovať

Piatkovým súbojom medzi domácou Moldavou nad Bodvou a Liptovským Mikulášom odštartuje 17. kolo druhej futbalovej ligy. Zvyšné zápasy východnej, resp. západnej skupiny sú na programe v sobotu a nedeľu.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti MFK Tatran do Moldavy s cieľom bodovať
Zdroj: Dnes24.sk

Úvodný výkop v Moldave je naplánovaný na 18:00 hod. Priebežne ôsme mužstvo východnej skupiny bude chcieť Liptákom oplatiť tesnú prehru 0:1 zo šiesteho kola, súboj v Okoličnom koncom augusta jediným gólom v 64. minúte rozhodol Mário Kurák. „Bolo to dosť vyrovnané stretnutie, hralo sa medzi šestnástkami. Mali sme síce územnú prevahu, ale súper hral z protiútokov, na ktoré má typologicky vhodných hráčov,“ konštatuje tréner MFK Tatran Karol Praženica.

Lodivod štvrtého mužstva skupiny východ sa v piatok neskoro večer na Liptov určite nechce vracať naprázdno. „Uspokojí ma, keď budeme dobre hrať, ale bolo by dobré, keby sme to podporili aj nejakým bodovým ziskom. Očakávam ťažký zápas, uvidíme, ako to dopadne.“ Liptovský Mikuláš má v tejto sezóne bilanciu osem výhier, jedna remíza a sedem prehier, pričom na prvé Michalovce stráca 13 bodov.

Ilustračné foto: mfkzemplin.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM