Tomáš Batiz Futbal Video

Futbalisti začali s prípravou na novú sezónu: VIDEO s trénerom Sabolom

Futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš začali prípravu na novú sezónu. Sabol prezradí s akým cieľom plánujú futbalisti vstúpiť do kolobehu zápasov.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti začali s prípravou na novú sezónu: VIDEO s trénerom Sabolom
Foto: Tomáš Batiz

Sezóna 2016/2017 už pomaly klope na dvere. Futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš vyšli po pár dňoch dovolenky opäť na trávnik, keď začali s prípravou na novú sezónu. „Máme pred sebou tri dni, počas ktorých sa budeme trošku spoznávať. V kádri čakáme dáke príchody, takže uvidíme ako to bude ešte zložené. V príprave dostanú šancu aj naši odchovanci,“ povedal tréner Liptákov Sabol, ktorý ďalej objasnil aj informácie ohľadom prvého prípravného zápasu: „Odohráme zápas v sobotu s Ružomberkom, následne budeme pokračovať s ďalšími prípravnými zápasmi.“

Zmena na brankárskom poste

Už v najbližšej dobe plánuje vedenie klubu podpísať zmluvu s novým brankárom. „Rozhodne sa asi do 24 hodín, určite dáme vedieť,“ pokračoval ďalej Sabol. Okrem toho klub chce posilniť aj kraje obrany a zálohy. Väčšinu hráčov budú v najbližšej sezóne tvoriť odchovanci klubu.

Cieľ je jasný

Hlavným cieľom futbalistov Liptovského Mikuláša je postup do nadstavbovej skupiny, v ktorej sa bojuje o postup do Fortuna ligy. „Chceme sa dostať do prvej šestky. Je to cieľom celého nášho klubu,“ dodal Sabol.

Video: Tréner Sabol pred sezónou
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM