Slávka Kellová Futbal

Futbalová mlaď ukončila jesennú časť súťaže

Posledným kolom jesennej časti sa nám uzatvorila polovica súťaže mládežníckych družstiev MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Ilustračný obrázok k článku Futbalová mlaď ukončila jesennú časť súťaže
Foto: Slávka Kellová

„Chcem poďakovať všetkým hráčom, trénerom a rodičom za dobrú reprezentáciu nášho klubu. Pokojné vody starších žiakov v strede tabuľky /6. miesto/ a popredné priečky staršieho dorastu v druhej lige, dávajú dobrú motiváciu pre jednotlivé družstvá, aby na sebe ešte viac popracovali v zimnej príprave a v jarnej časti sa posunuli ešte vyššie v konečných tabuľkách,“ bilancuje manažér mládeže Jaroslav Grantner.

Do konca roka čakajú družstvá mládeže tradičné halové turnaje v Liptov aréne a halová sezóna družstiev zaradených v ÚTM pre kategórie starších a mladších žiakov. Pondelňajšie preložené posledné kolo Ligy prípraviek sa odohralo na pôde súpera v Žiline. Víťaznú rozlúčku zaznamenalo len družstvo U-10.

Preložený zápas zo soboty na nedeľu starším a tiež aj mladším dorastencom na umelej tráve vo Zvolene vôbec nevyšiel. Obe družstvá odchádzali z ihriska bodovo s prázdnymi rukami.

6.11.2012 8. kolo Liga prípraviek

U-11 Žilina-Závodie – Tatran 7:4 Góly: Matoš 2, Adzima, Šebo U-10 Žilina-Závodie – Tatran 5:6 Góly: Jambor 4, Kondula, Čajka U-9 Žilina-Závodie – Tatran 4:0

10.11. 2012 15. kolo

U-19 Jupie B. Bystrica – Tatran 1:0 U-17 Jupie B. Bystrica – Tatran 4:0

foto: mfk tatran

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM