Tomáš Batiz Futbal

Galavečer MFK Tatran: Spoznali sme meno najlepšieho hráča roka

Jesenná časť sa pred pár týždňami skončila a hráčov Liptovského Mikuláš čaká zaslúžený oddych. Ešte predtým sa však v Dome kultúry v Liptovskom Mikuláši uskutočnilo tradičné podujatie.

Ilustračný obrázok k článku Galavečer MFK Tatran: Spoznali sme meno najlepšieho hráča roka
Foto: Michal Paška

Futbal je hra a hrať by sa mal človek pre radosť. Pod týmto názvom MFK Tatran Liptovský Mikuláš už po deviatykrát usporiadal obľúbené vianočné podujatie, ktoré aj tentoraz pomohlo tým, čo to najviac potrebujú. Diváci vo verejnej zbierke vyzbierali sumu 1120 eur, ktorá pomôže pri liečbe Amy Ondrlovej.

V utorok 11. decembra sme spoznali najlepších hráčov v jednotlivých kategóriách – od futbalového drobizgu MFK Tatran až po A mužstvo, na pódiu nemohli chýbať samozrejme ani futbalistky, ktoré v klube pôsobia.

„Stále sa presviedčam o tom, že v Liptove je veľa futbalových talentov, len treba s nimi neustále pracovať,“ povedala pred oceňovaním v Dome kultúry futbalová legenda a poslanec parlamentu Dušan Galis, ktorý od činovníkov MFK Tatran na čele s Milanom Mikušiakom prijal pozvanie na vydarenú akciu.

Najlepším hráčom za rok 2019 sa Richard Bartoš. Na druhom mieste skončil Tomáš Staš a najlepšiu trojicu uzavrel kapitán MFK Tatran Liptovský Mikuláš Ivan Lišivka.

Dajte LIKE na náš Facebook a Instagram a máte vždy čerstvé info z Liptovského Mikuláša a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM