Pavol Tomčík Futbal

Goffa v premiére na lavičke Tatrana úspešný: Rozhodol Kubena!

Druhá futbalová liga má po nedeli za sebou záverečné 20. kolo jesennej časti. Liptovský Mikuláš síce prezimuje na poslednej priečke v tabuľke, ale s rokom 2013 sa rozlúčil víťazstvom 1:0 nad Pohroním.

Ilustračný obrázok k článku Goffa v premiére na lavičke Tatrana úspešný: Rozhodol Kubena!
Foto: Tomáš Batiz

Nový tréner MFK Tatran Vladimír Goffa si tak pri svojej premiére na lavičke Liptákov pripísal dôležitú výhru v boji o konečné 11. miesto v tabuľke. Mikulášania pred duelom strácali práve na predposledné Pohronie sedem bodov, prípadná prehra by tak pre „Goffovcov“ mohla do jarnej časti znamenať poriadnu pohromu. Vďaka gólu obrancu Martina Kubenu zo 60. minúty je však strata na tabuľkového suseda už len štvorbodová a všetko je razom otvorené.

FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 0:1 (0:0)
Gól: 60. Kubena
Žlté karty: bez kariet
Rozhodovali: Ježík – Ferenc, Mihálik
Divákov: 642
Zostava MFK Tatran: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Revaj (89. Čekan), Fuják (63. Staš), Lišivka, Balluch, Pastva, Hoferica, Trnovský (46. Moravčík). Tréner: Vladimír Goffa

Tabuľka po 20. kole

1. Podbrezová 45 bodov

10. Šaľa 16b
11. Pohronie 15b
12. Liptovský Mikuláš 11b

Pozn. autora: Mužstvo, ktoré skončí po 33. kole druhej futbalovej ligy na poslednej 12. priečke v tabuľke odohrá barážový duel o záchranu s deviatym tímom tretej ligy sk. východ. Aktuálne by to bol súboj Liptovského Mikuláša s Námestovom.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM