Michal Paška Iné športy

Hokejbalistom veľké zimy nedovolili trénovať

Extraligoví hokejbalisti Mhbo Géci Liptovský Mikuláš sa zatiaľ na jarnú časť sezóny pripravujú individuálne. Vo štvrtok ich čaká tréning vo Vrútkach, po ňom odohrajú s domácimi hráčmi prípravný zápas.

Po jesennej časti najvyššej slovenskej hokejbalovej súťaže deviaty tím tabuľky (spomedzi tucta účastníkov), Mhbo Géci Liptovský Mikuláš, sa pripravuje na jarné odvetné boje. Hoci, zatiaľ len v individuálnej forme. „Veľké zimy nám zatiaľ nedovolili trénovať vonku. V každom prípade, tento štvrtok nás čaká tréning vo Vrútkach a prípravný zápas s domácim celkom,“ povedal pre www.mikulas24.sk brankár Liptovského Mikuláša Tomáš Púček.

Prvý zápas jari mali hráči Mhbo Géci odohrať už počas tejto soboty. Na domácom ihrisku mali privítať Nitru. „Podľa predpovede počasia by malo snežiť. V tom prípade stretnutie odložíme a odohráme ho pravdepodobne v Kežmarku,“ vysvetlil Tomáš Púček, ktorý nám odpovedal aj na otázku o pohyboch v kádri.

„Káder zostáva nezmenený. Jediný problém riešime na brankárskom poste. Pred mesiacom som absolvoval operáciu kolena. Presvedčil som sa, že nezvládne tréningovú záťaž, nieto zápasovú. Ak budeme hrať tento víkend, v bránke bude Maťo Hliničan.“

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM