Tomáš Batiz Hokej

Hokejista Stümpel trénuje na mikulášskom ľade: Stane sa novou posilou Liptákov?

Známy hokejový útočník Jozef Stümpel trávi už dlhší čas na Liptove. Okrem výletov s rodinou trénuje aj na mikulášskom ľade.

Ilustračný obrázok k článku Hokejista Stümpel trénuje na mikulášskom ľade: Stane sa novou posilou Liptákov?
Zdroj: Tatry Mountain Resorts

Spojitosť Jozefa Stümpela s mikulášskym hokejovým klubom naberala svoju podobu už počas uplynulej sezóny, v ktorej sa skloňoval príchod skúseného útočníka na Liptov. Letné prázdniny sa Stümpel rozhodol stráviť opäť v Liptovskom Mikuláši.

„Jozef Stümpel trávi dovolenku na Liptove spolu s rodinou. Spravil si výlet na vrchol Chopku a zastavil sa na terase Rotundy. Dá sa povedať, že Liptov mu prirástol k srdcu, čas trávi na turistike, alebo na bicykli. Už v nedeľu 7.8. sa predstaví v exhibičnom zápase Talent cup v Liptovskom Jáne,“ poznamenala Zuzana Fabianová, hovorkyňa TMR.

Celú situáciu ohľadom Jozefa Stümpela komentovalo aj vedenie MHK32 Liptovský Mikuláš. „Priznávam, že som ho oslovil, ale všetko je to v takej nekonkrétnej podobe,“ povedal Ivan Droppa, predseda predstavenstva mikulášskeho hokejového klubu, ktorý ďalej vysvetlil Stümpelove tréningy na ľade v Liptovskom Mikuláši: „Trénuje na Liptove preto, lebo tu má chatu. Jeho cieľom je čo najlepšie sa pripraviť na budúcu sezónu.“

Hokejisti Liptovského Mikuláša odohrajú prvý prípravný zápas v utorok 9. augusta, keď na domácom ľade privítajú súpera z Popradu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM