Tomáš Batiz Hokej

Hokejisti začali s letnou prípravou: Viacerí známi hráči káder po poslednej sezóne opustili

Hokejisti MHK 32 Liptovský Mikuláš začali s letnou prípravou. Na pozícii trénera pokračuje Róbert Spišák.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti začali s letnou prípravou: Viacerí známi hráči káder po poslednej sezóne opustili
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Po príhovore trénera a predsedu predstavenstva klubu Ivana Droppu, ktorí hráčov privítali a popriali im pevné zdravie, sa naplno pustili do letnej prípravy, ktorá potrvá do 1. júla. „Do letnej prípravy sa zapojili sedemnásti hráči, Ondrej Burzala a Juraj Kuric trénujú individuálne a k mužstvu sa pridajú v júli. Po zvládnutí maturitných otázok by sa k tímu mal pripojiť aj Miroslav Struška,“ informuje oficiálny web hokejového klubu.

V úvode prípravy sa v kádri na skúšku objavili nové mená. „Ide o dvojicu Dávid Rušin a Karol Križan, tréneri ich budú pozorne sledovať a po príprave na ľade sa rozhodne o ich osude,“ píše sa ďalej na stránke klubu.

Z minuloročného kádra sa do prípravy nezapojili Peter Gápa, Jaroslav Jabrocký, Peter Bartík, Michal Dovina, Michal Šiška a Peter Guľa, ktorí ukončil hokejovú kariéru. S mužstvom trénuje aj talentovaná mladá dvojica Matúš Sukeľ a Patrik Števuliak. O ich osoude sa rozhodne počas letných prázdnin.

Prípravu zahájili: Filip Mezovský, Jakub Sukeľ, Maroš Piatka, Juraj Kadlubiak, Tomáš Nádašdi, Ján Cibuľa, Marek Uram, Michal Grman, Andrej Lištiak, Filip Oravec, Ivan Brezniak, Ivan Oško, Vladimír Vybíral, Karol Križan (na skúške), Dávid Rušin (na skúške), Patrik Števuliak, Matúš Sukeľ.

Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM