Romana Buganová Hokej

Hokejoví fanúšikovia si prídu na svoje: Liptáci prvýkrát na domácom ľade, tréner s jasnou stratégiou

Hokejisti Liptovského Mikuláša odohrajú v piatok o 17-tej hodine prvý prípravný zápas, v ktorom privítajú Michalovce.

Ilustračný obrázok k článku Hokejoví fanúšikovia si prídu na svoje: Liptáci prvýkrát na domácom ľade, tréner s jasnou stratégiou
Foto: Tomáš Batiz

Liptáci v prvom tohtosezónnom zápase podľahli po samostatných nájazdoch Topoľčanom, naopak Michalovce rozdrvili Považskú Bystricu 13:0. „Do každého zápasu ideme s vedomím, že chceme uhrať dobrý výsledok a získať body. Určite pre oko diváka je lákavá útočná sila súpera, ktorý už v prvom zápase deklasoval súpera vysokým rozdielom. My sa musíme hlavne sústrediť na obrannú fázu hry a snažiť sa čo najmenej inkasovať,” informuje pred zápasom tréner Liptákov Róbert Spišák.

Po poslednom zápase zmeny v zostave

Po tom čo vo štvrtok káder Liptovského Mikuláša opustil Patrik Števuliak, ktorý sa na vyžiadanie trénera Popradu Pavla Paukovčeka vrátil do tímu spod Tatier, nastúpi v dnešnom zápase v prvom útoku Marcinko. „Pre nás je to citeľná strata v útoku, ale čo sa dá robiť. Základ zostavy bude pozostávať z posledného zápasu, ale určite sa drobné zmeny dostavia,” dodal tréner Spišák, ktorý na záver priznal, že v šatni je pokoj a panuje dobrá nálada.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM