Pavol Tomčík Hokej

Hokejový stroj šliape ďalej: MHK 32 so siedmou výhrou v jednom slede!

Hokejisti Liptovského Mikuláša v piatok podvečer natiahli sériu výhier v jednom rade už na sedem duelov. Mužstvo Mariána Horvátha dnes v rámci 12. kola prvej hokejovej ligy na vlastnom štadióne porazilo silné Michalovce vysoko 6:2.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový stroj šliape ďalej: MHK 32 so siedmou výhrou v jednom slede!
Zdroj: Dnes24.sk

Zemplínčania sa síce v siedmej minúte zásluhou Čížeka ujali vedenia 1:0, no potom to bolo už len o jednom mužstve. O šesť zásahov „Ešky“ sa postaralo šesť rozdielnych strelcov. Do listiny kanonierov sa postupne zapísali Janči, Macík, Trochta, kapitán Kuric, Uhrík a Bartík. Víťazstvo nad Michalovcami je pre Liptákov úspechom číslo sedem bez prerušenia.

Všetko sa to zákonite premietlo aj do tabuľky prvej hokejovej ligy. Mikulášania sú síce aj naďalej na piatej priečke, no na prvý Bardejov strácajú už len tri body. MHK 32 v ďalšom kole (v stredu 22. októbra) preverí reprezentačná osemnástka, ktorá má v tejto sezóne svoj domovský stan taktiež na štadióne v Liptovskom Mikuláši. Úvodný hvizd stretnutia sa nemení – 17:00 hod.

MHK 32 Liptovský Mikuláš – Dukla Michalovce 6:2 (3:1, 2:1, 1:0)
Góly: 7. Janči, 15. Macík, 19. Trochta, 36. Kuric, 38. Uhrík, 50. Bartík – 7. Čížek, 40. Fajčák
Rozhodovali: Majling – Číž, Kollár
Vylúčení: 4:7
Presilovky: 3:1
Oslabenia: 1:0
Divákov: 580
Zostava MHK 32: Hollý – Mezovský, Janči, Nitriansky, Duriš, Holiga, Moravčík, F. Oravec, Roháč – Kuric, Macík, Bartík, Trochta, M. Oravec, Marcinko, Piatka, Legerský, Uhrík, Divok, Poliaček, Klimčík. Tréner: Marián Horváth

Foto: Magdaléna Nahalková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM