Slávka Kellová Rôzne

Hotelierku roka majú Tri Studničky

Hotelierkou roka sa podľa odborného rozhodnutia Zväzu hotelov a reštaurácií SR stala Iveta Chovanová, riaditeľka hotela Tri Studničky v Demänovskej doline pri Liptovskom Mikuláši.

Prestížne ocenenie získala spomedzi 164 hotelierov z členskej základne Zväzu hotelov. Na Troch Studničkách pracuje od roku 2003. Nastúpila ako prevádzkarka, neskôr pracovala ako zástupca manažéra a od roku 2010 ako jeho riaditeľka. Ocenenie získala na základe ukazovateľov výkonnosti hotela, ako aj po overení kvality priamo v praxi. Základné kritériá boli ekonomické – ročná tržba, obsadenosť hotela, ako aj výnos na izbu. Kvalitu poskytovaných služieb overili hodnotitelia počas anonymného pobytu. Paradoxom je, že samotná víťazka sa na prestížnom oceňovaní nezúčastnila. Dozvedela sa o svojom triumfe len sprostredkovane.

Hotel Tri Studničky je lokalizovaný v lesnom prostredí v susedstve horského potoka. Práve jeho blízkosť sa využila nato, že Tri Studničky majú prvú horskú pláž v Tatrách, nápadité SPA v náručí divokej horskej prírody, či relax zónu v harmónii s ihličnatým lesom. Ochladiť si rozpálené telo po pobyte vo fínskej saune je možné priamo v potoku s príznačným názvom danej lokality Demänovka.

foto: TMR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM