Tomáš Batiz Hokej Video

Ján Cibuľa pred zápasom v Nitre: Chceme určite bodovať! VIDEO

Hokejisti Liptovského Mikuláš sa v rámci 29. kola predstavia u aktuálneho majstra z Nitry. Podarí sa Liptákom bodovať?

Ilustračný obrázok k článku Ján Cibuľa pred zápasom v Nitre: Chceme určite bodovať! VIDEO
Foto: Tomáš Batiz

Zverenci Róberta Spišáka v poslednom zápase prehrali na domácom ľade so Žilinou 1:4 a ostávajú na 5. priečke tabuľky slovenskej najvyššej hokejovej súťaže. V nedeľu 11. decembra majú mikulášski hokejisti možnosť získať ďalšie body – čaká ich zápas na ľade Nitry. „Bude to ťažký zápas, v ktorom musíme zachytiť úvod stretnutia. Musíme sa vrátiť k aktívnej hre a verím, že dáke body z Nitry dovezieme,“ povedal pred zápasom Ján Cibuaľa, asistent trénera Liptovského Mikuláša.

V poslednom priamom súboji si Nitra odniesla z Liptova plný trojbodový zisk. Liptáci síce v prvej tretine viedli 2:0, lenže gólový obrat naštartoval v 19. minúte Macík. „Nitra je veľmi skúsené mužstvo. My sme v tom zápase mali veľmi dobrý úvod, ale drobnými chybami sme vrátili súpera do zápasu. Budeme sa snažiť tohto vyvarovať. Nechceme sa zatiahnuť do obrany, chceme hrať aktívny hokej, ktorý nám prinášal body a hádam ešte aj prinesie,“ dodal Cibuľa.

Podľa slov asistenta trénera Jána Cibuľu sa zostava v Nitre trošku pozmení. Na sobotňajšom tréningu síce absentoval Stehlík, pre menšie problémy s chrbtom, ale do nedeľňajšieho zápasu nastúpi. S tímom nevycestuje Moravčík, ktorý posilní mikulášsku juniorku.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM