Barbara Dallosová Správy

Janette z liptovskej dedinky vyhrala BALÍK: Takmer sa nezmohla na slovo

Očkovacia prémia má ďalších výhercov. Navýšená výhra, ktorá činí viac než 200-tisíc eur, poputuje aj do okresu Liptovský Mikuláš.

Ilustračný obrázok k článku Janette z liptovskej dedinky vyhrala BALÍK: Takmer sa nezmohla na slovo
Zdroj: www.rtvs.sk

Priamy prenos RTVS v minulých týždňoch pritiahol k televízorom rekordné počty Slovákov. Inak tomu nebolo ani počas prvej októbrovej nedele.

Suma sa navýšila

Lotéria funguje spôsobom, že známy hosť vyžrebuje z veľkého osudia meno s lístočkom, ktorému sa moderátori snažia dovolať. Keď súťažiaci v danom časovom limite zdvihne, má zase pár sekúnd na to, aby zodpovedal správne heslo. Ak tak spraví, je bohatší o 100-tisíc eur. Ďalšiu tisícku dostane automaticky. Lenže, keď sa to niekomu alebo niektorým pred ním nepodarí, suma sa raz toľko navýši.

Prvý vyžrebovaný bol pán Vladimír zo Svidníka, ktorý však nezdvihol telefón. O to šťastnejšia bola Milena z Podolínca, ktorá spravila všetko, čo mala a vyhrala 201-tisíc eur.

Tretím šťastlivcom bol Viktor z Petržalky, ktorý si svoje konto prilepší o 101-tisíc eur. Štvrtá v poradí bola pani Jana z obce Vechec, ktorá však nezdvihla telefón a prišla o vysoký obnos peňazí. Vynahradila si to piata vylosovaná Janette z obce Vavrišovo. Obyvateľka z okresu Liptovský Mikuláš získala 201-tisíc.

Šokovaná Janette

Reakcie výhercov bývajú rôzne a Janette z Liptova rozhodne nepatrila k tým, ktorí by začali pišťať od štastia. „Dobrý večer,“ pozdravila sa do éteru pokojným hlasom, keď zodvihla telefón.

Po prosbe, aby si výherkyňa stíšila televízor kvôli ozvene, moderátori zdôraznili výšku výhry. „Ide o 201-tisíc eur, viete o tom?“ Následne sa opýtali na heslo. „Svedomitosť,“ vysypala zo seba Janette bez váhania hneď po spustení časomiery.

Po tom, ako moderátori Vavrišovčanke gratulovali, tá sa odmlčala. Po naliehaní, aby na výhru reagovala, sa zmohla len na „Nemám slov,“ a priznala, že je trošku v šoku.

Zostaňte v obraze! Najčerstvejšie správy zo Slovenska a zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM