Veronika Ondo-Cholewová Krimi

Juro (25) prevrátil traktor, policajti na mieste len tak pozerali: Zistenie, ktoré vyráža dych!

Muži zákona počas svojej služby zastavili traktoristu, potom čo sa prevrátil. Bežná kontrola sa však v momente zmenila na na poriadne nepríjemné prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Juro (25) prevrátil traktor, policajti na mieste len tak pozerali: Zistenie, ktoré vyráža dych!
Zdroj: Dnes24.sk

Policajti z Obvodného oddelenia policajného zboru v Dobšinej 15. októbra, krátko pred 13. hodinou podrobili dychovej skúške Juraja (25) z okresu Liptovský Mikuláša, potom, čo z traktorom vyšiel na svah a prevrátil sa na vozovku. To však nebolo všetko.

Podľa policajného hovorcu bolo následne zistené, že traktor továrenskej značky Zetor bez evidenčného čísla, viedol ako nevodič po štátnej ceste I/67 v smere od Dobšinskej Ľadovej Jaskyne k obci Stratená.

„Vykonanou dychovou skúškou u neho namerali hodnotu 1,57 mg/l alkoholu v dychu (3,27 promile),“ uviedol hovorca Alexadner Szabó. Oboch vodičov podľa polície umiestnili v cele policajného zaistenia. „V prípade dokázania viny im hrozí až ročné väzenie,“ uzavrela polícia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM