Tomáš Batiz Hokej

Káder Liptákov pred novou sezónou: Kriška s Kuralim sa rozhodli

Liptáci sa pripravujú na novú sezónu. Ako to vyzerá s kádrom?

Ilustračný obrázok k článku Káder Liptákov pred novou sezónou: Kriška s Kuralim sa rozhodli
Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš

Liptáci uzavreli „suchú“ časť spoločnej letnej prípravy tenisovým turnajom, tréneri mali v nedávnych týždňoch k dispozícii 15 hráčov. „S prípravou som spokojný. Mohlo nás byť viac, ale tí, ktorí trénovali s nami, si svoju robotu poctivo odrobili. Verím, že spolu s ďalšou fázou prípravy nás opäť dobre pripravia na začiatok sezóny, tak ako tomu bolo aj v tej predošlej. Na našej hre bolo vidieť, že po kondičnej stránke je všetko v poriadku. Všetko môže byť lepšie, ale na podmienky, ktoré máme, sme si odpracovali všetko tak, ako som chcel," uviedol tréner Anton Tomko, ktorý pokračuje pri kormidle spoločne s asistentom Jurajom Halajom.

V drese Liptákov bude aj naďalej pokračovať útočník Martin Kriška, ktorý, rovnako ako obranca Mário Kurali, absolvoval individuálnu prípravu a k spoluhráčom sa pripojí v tréningoch na ľade. „S pánom Milanom Čankym (gen. manažér klubu) sme sa ústne dohodli. Pravdupovediac, ja už som neplánoval niekam ísť, kariéru plánujem zakončiť doma. Keby o mňa nebol záujem, ukončil by som aktívnu kariéru. Zo strany trénera a vedenia bol však veľký záujem, aby som pokračoval. Ja sa cítim dobre, väčšie zranenia sa mi vyhýbajú, a keď sme dokázali nájsť spoločnú reč aj v otázke financií, nemal som žiadny dôvod nepokračovať. Musíme ešte doladiť pár bodov zmluvy, ale to sú len drobnosti," uviedol Kriška pre klubovú stránku.

Hokejisti Liptovského Mikuláša sa po trojtýždňových dovolenkách stretnú 22. júla. Tréneri Tomko a Halaj budú mať k dispozícii viacerých hráčov, ktorí absolvovali doterajšiu prípravu individuálne a pripojiť by sa mali aj nové posily a hráči, ktorí absolvujú skúšku.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM