Slávka Kellová Krimi

Kamera zachytila podvodníkov: Pozrite si ich akciu...

V herni na Hollého ulici v Liptovskom Mikuláši vyčíňal párik podvodníkov. Zohrané duo pri rozmieňaní peňazí dokonale zmiatlo krupierku. Zamestnankyňu podvodníci premysleným systémom obrali až o 800 eur. Pozrite si zábery ich akcie priamo z bezpečnost

O prípade sme vás informovali ešte v utorok. Polícia po podarenej dvojici, ktorá mali v herni vyčíňať ešte 11. mája okolo 17:00 stále pátra. Pomôcť jej v tom by mali aj zábery z bezpečnostnej kamery, ktoré zachytili celú akciu.

Tá začala, keď jeden z dvojice neznámych páchateľov prišiel za krupierkou a požiadal ju o zamenenie 80 kusov 10-eurových bankoviek za bankovky väčšej nominálnej hodnoty. Peniaze odovzdal krupierke, ktorá si ich prepočítala a položila na barový pult. Následne odišla do skladu pre bankovky väčšej nominálnej hodnoty. Keď sa vrátila, páchateľ ju požiadal o zamenenie ďalších 80 kusov bankoviek takej istej nominálnej hodnoty, ktoré tiež položil na barový pult.

[blockquote]Pokiaľ krupierka prepočítavala druhý balík bankoviek, páchateľ zobral z barového pultu bankovky, ktoré jej odovzdal predtým. Po celý čas krupierku zabával a zahováral. Zamestnankyňa tak nakoniec páchateľovi odovzdala sumu 1 600 eur, pričom si nevšimla, že jeden balík bankoviek si páchateľ zobral. [/blockquote] **Uvedením do omylu tak podvodníci spôsobili majiteľovi prevádzky škodu za 800 eur. Ide o jedného muža vo veku okolo 50 rokov, ktorý je vysoký asi 170 cm, silnejšej postavy, tmavšej pleti a ženu vo veku okolo 50 rokov, ktorá je vysoká asi 160 cm, silnejšej postavy, tmavšej pleti. Obaja rozprávali lámanou angličtinou, pričom tvrdili, že sú Taliani. ** Ak ste vydarený „taliansky“ párik z fotografií spoznali, alebo máte bližšie informácie o prípade, volajte na číslo 158, alebo kontaktujte liptovskomikulášske oddelenie polície.

Foto: polícia

herna
13
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM