Pavol Tomčík Šport

Karate: Hrádočan Imrich na úvod sezóny v Záhrebe druhý!

V chorvátskom Záhrebe odštartovala pre slovenského reprezentanta v karate Dominika Imricha nová súťažná sezóna. Úvodné podujatie ročníka 2014/15 mu vyšlo výborne.

Ilustračný obrázok k článku Karate: Hrádočan Imrich na úvod sezóny v Záhrebe druhý!
Zdroj: Dnes24.sk

Na Balkáne sa predstavili karatisti z 13 krajín Európy. Pretekár z Liptovského Hrádku súťažil v kategórii juniorov (16–17 roční) do 55 kilogramov, pričom ešte nedovŕšil spomínaný vek. „Body sa však počítajú už pre nasledujúce majstrovstvá Európy v Zurichu,“ povedal nám Dominikov otec a tréner Ján Imrich. Mladému reprezentantovi sa v Záhrebe darilo, na turnaji obsadil veľmi solídne a hodnotné druhé miesto.

„Pri prechode z jednej kategórie do druhej sa často nestáva, aby sa nováčik presadil v prvej trojke. Dominikovov motiváciou je však aj to, že verí v to, čo robí a to ho tiež istým spôsobom zaväzuje zabojovať o čo najlepší výsledok,“ dodal Ján Imrich. Dominik v Chorvátsku najskôr uspel 3:0 a 2:0 na body, vo finále prehral tesne 1:2. „S výsledkom a s podaným technickým výkonom som spokojný,“ zhrnul v krátkosti svoje účinkovanie Dominik.

Na snímke: Dominik Imrich vpravo

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM