Tlačové správy

Kde sa vám letné nákupy naozaj oplatia?

Asi vás neprekvapíme, ak povieme, že v STOP SHOP Liptovský Mikuláš, pretože za jediný nákup môžete vyhrať skvelý wellness pobyt, nákupné poukážky alebo jednu z viac ako 70 cien za vyše 3000 €.

Ilustračný obrázok k článku Kde sa vám letné nákupy naozaj oplatia?
2
Galéria

Hovorí sa, že ak niečo znie príliš dobre na to, aby to bola pravda, pravdepodobne nie je. V tomto prípade to však neplatí a za nákupy v obchodnom centre STOP SHOP Liptovský Mikuláš vás naozaj odmenia. Dokonca pre to nemusíte spraviť takmer nič navyše, len nakúpiť ako zvyčajne.

Do súťaže sa zapojíte veľmi jednoducho a môže tak spraviť naozaj každý. Stačí, ak od 1. júla do 31. augusta 2018 nakúpite v ktorejkoľvek predajni nákupného centra STOP SHOP Liptovský Mikuláš tovar alebo služby aspoň za 15 €. Následne si vyplníte herný kupón, necháte si ho potvrdiť v danej prevádzke a vhodíte ho do automobilu na prízemí galérie STOP SHOP.

A ste v hre o skvelý pobyt pre dve osoby v hoteli Pieris so vstupom do wellness v hodnote 348 €, nákupnú poukážku do COOP Jednota v hodnote 300 € či prelet helikoptérou nad Liptovom. Okrem toho vás čakajú skipassy do Jasnej, vstupy do Tatralandie, darčekové poukážky a množstvo ďalších cien.

Nezabudnite si však odložiť pokladničný blok z príslušného nákupu, nakoľko predloženie originálu pokladničného dokladu je podmienkou vzniku nároku na výhru. Žrebovanie sa uskutoční 03.09.2018 v čase od 15:00 do 16:00 hod.* v priestoroch nákupného centra STOP.SHOP. Liptovský Mikuláš.

*Organizátor súťaže si vyhradzuje právo na zmenu termínu žrebovania.

www.stop-shop.com/sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

STOP SHOP Liptovský Mikuláš s parádnou akciou
2
Galéria
Zdroj: STOP SHOP Liptovský Mikuláš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM