Pavol Tomčík Kickbox

Kickbox: Liptáci Faško a Krajíček na ME v Rakúsku bronzoví!

V Rakúskom 28 tisícovom mestečku Bregenz sa v ostatných dňoch konali majstrovstvá Európy v kickboxe. Zúčastnilo sa ich dovedna 22 krajín a v ringu sa vystriedalo asi 400 športovcov.

Ilustračný obrázok k článku Kickbox: Liptáci Faško a Krajíček na ME v Rakúsku bronzoví!
Zdroj: Dnes24.sk

Svoje zastúpenie malo i Slovensko a Liptov. Z 18 člennej reprezentácie našej krajiny dvaja borci hájili farby klubu Magic Liptovský Mikuláš. Pod taktovkou klubového a štátneho trénera Petra Navrátila sa u našich západných susedov predstavili Mário Faško a Vít Krajíček: „Obaja získali bronzové medaily. Mário sa predstavil v K1 do 60 kilogramov, Vít do 71 kilogramov,“ spresnil Navrátil, ktorý sa v Rakúsku predstavil aj v úlohe vedúceho slovenskej výpravy.

Tak Mário Faško, ako i Vít Krajíček teda stroskotali tesne pred vrcholom. V bojoch o finálovú účasť nestačili na borcov z Talianska a Maďarska. Ako dodal Peter Navrátil na záver: „Obaja chalani sú ešte veľmi mladí, a i keď už mali skúsenosti z juniorských vrcholových podujatí, tak európsky šampionát medzi mužmi bol pre nich veľkou skúsenosťou.“

Navrátil s cenou od ministra Čaploviča

Vo štvrtok 7. novembra sa v športovej hale Mladosť uskutočnilo slávnostné oceňovanie športových trénerov. Z rúk ministra školstva, vedy, výskumu a športu SR Dušana Čaploviča si prevzali ocenenia úspešní tréneri za svoju celoživotnú prácu s mládežou, ale aj tréneri za dosiahnuté výsledky v roku 2012. Medzi nimi i Peter Navrátil z Magic Liptovský Mikuláš.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM