Pavol Tomčík Kickbox

Kickbox: Mikulášsky Magic pokračuje vo výborných výkonoch

Kickboxový oddiel Magic Liptovský Mikuláš je neustále v permanencii. Klub toho za ostatné týždne stihol skutočne dosť, s trénerom Petrom Navrátilom sa tak obhliadneme za poslednými turnajmi.

Ilustračný obrázok k článku Kickbox: Mikulášsky Magic pokračuje vo výborných výkonoch
Zdroj: Dnes24.sk

Na úvod návrat do rakúskej metropoly Viedeň, kde Martin Navrátil (Petrov brat) bojoval na akcii s názvom Die nacht der 8. „Predstavil sa v osmičkovej pyramíde. Prvý zápas nad domácim borcom vyhral a úspešný bol aj v druhom prípade proti Rumunovi Mileovi,“ hovorí Peter Navrátil. Potom však prišli problémy. „V treťom zápase musel vzdať pre zranené nohy. Doma sa ukázalo, že mal prasknutú píšťalu. Turnaj však hodnotím, ako úspešný, škoda len toho, že Martin musí kvôli zraneniu zrusiť plánovaný zápas o majstra sveta vo Švajčiarsku,“ doplnil Peter, ktorého v Rakúsku potešil aj ďalší zverenec Vít Krajíček. Ten sa predstavil v predzápase proti domácemu súperovi a bol úspešný.

Z Viedne naberme kurz Trenčín. V druhej polovici marca sa tu uskutočnilo podujatie Muay thai evening 4, kde mikulášsky Magic reprezentoval Oravčan David Červeň. Ten si svoje sily zmeral s Čechom Danielom Bauerom. „David zápas vyhral, i keď sa tam vyskytli nejaké nedostatky. Treba však povedať, že vo všetkých troch kolách bol lepší,“ vysvetľuje Peter. 5. apríla sa ekipa z Liptova presunula do Pezinka na akciu Hanuman cup 21. Richard Beňo si to „rozdal“ s borcom z Nitry a: „Zápas vyhral. Zabojoval dobre, len v poslednom kole mu došli sily a duel zbytočne zdramatizoval,“ konštatuje prvý muž mikulášskeho kickboxu.

Ešte raz 5. apríl a opäť na scéne David Červeň. V rakúskom Linzi totiž paralelne s podujatím v Pezinku prebiehala akcia Fight night. David sa v ringu zoči-voči postavil proti domácemu Pedrovi Almakimu a podľa trénerových slov začal veľmi dobre. Záver zápasu poznačila jeho taktická chyba, no o víťazstvo už mladý Slovák neprišiel. „Tento mesiac nás ešte čakajú akcie v Poľsku a na konci apríla sa predstavíme na domácej pohárovej súťaži Regard cup v K1, ktorá sa bude konať v Banskej Bystrici,“ dodal na úplný záver Peter Navrátil.

Na snímke zľava: Martin Pacas, David Červeň, Peter Navrátil, Martin Vechter

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM