Michal Paška Futbal

Ktorá séria sa v oravsko-liptovskom derby skončí?

V sobotňajšom programe druhej futbalovej ligy figuruje aj oravsko-liptovské derby. Hráči MFK Tatran Liptovský Mikuláš sa predstavia v Dolnom Kubíne. Zápas 24. kola má úvodný výkop o 15:30 hodine.

Tatran sa rozbieha v boji o udržanie sa v súťaži. V stredu si v dohrávanom stretnutí na domácej pôde poradil s Petržalkou 2:1. Uplynulú sobotu hral tiež na domácom ihrisku. Jeho súperom bola Moldava, ktorú Tatranci zdolali 1:0. V Dolnom Kubíne ich zajtra určite nečaká ľahký duel.

„Pôjde o derby, v ktorom by nemali chýbať emócie. Verím, že nám s týmto faktom herne podarí vysporiadať. Domáci na jar ešte nedali v súťaži gól. My sme, naopak, proti Dolnému Kubínu neskórovali v dvoch jesenných stretnutiach,“ pripomenul tréner MFK Tatran Liptovský Mikuláš Peter Kurek.

Dodal, že aj vyššie uvedená bilancia je motiváciou navyše. „Nálada po víťazstve s Petržalkou bola v kabíne dobrá. Mrzí nás, že sa zajtra na ihrisku určite neobjaví zranený Virgala. Otázny je aj štart Líšivku,“ dodal tréner.

Futbalistom Tatranu zajtra budú fandiť aj fanúšikovia, ktorí sa chystajú na výjazd. Viac si môžete prečítať tu: [link=URL prepojenia]http://www­.mikulas24.sk/clan­ky?extend.130858_Fut­balovi-fanusikovia-pojdu-fandit-na-Oravu[/link]

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM