Michal Paška Futbal

Kvalitný súper Tatranu nastavil zrkadlo

Futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš majú za sebou prvé prípravné stretnutie v rámci zimnej prípravy. V sobotu na domácom umelom trávniku podľahli najtesnejším rozdielom MFK Košice.

Mikulášsky zástupca v druhej futbalovej lige si zmeral sily s účastníkom najvyššej slovenskej súťaže. Prehral 0:1, za Košice strelil gól v 74. minúte Nurkovič. „V zápase sme si vyskúšali osem nových hráčov, čo bolo aj cieľom. Nastúpili aj štyria hráči zo Srbska, zatiaľ jeden zostáva v tíme. Bolo to minimálne vyrovnané stretnutie. Inkasovali sme nešťastný gól. Brankár nakopol na šestnástke stojaceho hráča, od ktorého sa lopta odrazila od siete,“ skonštatoval Peter Kurek, tréner MFK Tatran (na fotografii).

Aj jeho zverenci mali dve výborné príležitosti, ale neujali sa. „Teší ma, že sme si hneď na úvod zmerali sily s kvalitným tímom Košíc. Tie nám nastavili zrkadlo. Ukázalo sa, že niektorí hráči nemajú na to, aby hrali v našom drese. Keďže v kádri prebieha prakticky neustály pohyb, v ostaných stretnutiach dostanú šancu aj ďalší adepti na mikulášsky dres,“ dodal Peter Kurek.

Najbližšie sa hráči MFK Tatran Liptovský Mikuláš stretnú v druhom prípravnom stretnutí s ďalším tímom z našej najvyššej súťaže. V utorok o 14:00 hodine bude ich súperom Nitra. Zápas sa uskutoční na ihrisku Dolného Kubína, kde sú hráči spod Zobora na sústredení.

foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM