Michal Paška Futbal

Labaška namiesto Malajzie zostáva v Tatrane

Podľa informácií z konca minulého roka mal Martin Labaška z MFK Tatran Liptovský Mikuláš od jari pôsobiť v Malajzii. Nakoniec je všetko inak a Martina na jar fanúšikovia uvidia v drese Liptovského Mikuláša.

Posledný tím druhej futbalovej ligy sa aj na jar bude môcť spoľahnúť na služby svojho odchovanca. Martin Labaška, ktorý na jeseň podával v drese MFK Tatran Liptovský Mikuláš výborné výkony, mal počas zimnej prestávky namieriť do Malajzie. Nakoniec sa situácia vyvinula inak a Martin bude na jar hrať na slovenských druholigových trávnikoch.

„Všetko zmenila nečakaná operácia kolena. Došlo tak k zrušeniu môjho avizovaného angažmánu v Malajzii. Mesiac som netrénoval, teraz som už dva týždne zapojený do tréningového procesu v Tatrane. S funkcionármi som sa dohodol, ako odchovanec chcem pomôcť k záchrane ligy. Svoju úlohu nepochybne zohrala aj partia a výborné tréningy pod vedením trénera Kureka,“ povedal Martin Labaška pre www.mikulas24.sk.

Pre MFK Tatran je to pred náročnou jarnou časťou súťaže dobrá správa. „Teší nás, že Martin zostáva v našom klube. Na jeseň bol výraznou oporou tímu. Verím, že sa mu na jar bude dariť a pomôže k záchrane,“ vyjadril sa výkonný riaditeľ klubu Martin Pohlod.

foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM