Tomáš Batiz Šport

Laco do Švédska s repre nepocestuje: Pripravovať sa bude doma v Mikuláši

Hokejový brankár Ján Laco napokon nepocestuje na Euro Hockey Challenge, kde sa Slováci predstavia v dvoch zápasoch proti Švédsku.

Ilustračný obrázok k článku Laco do Švédska s repre nepocestuje: Pripravovať sa bude doma v Mikuláši
Zdroj: TASR

Dvadsaťdva hokejistov privítal na utorňajšom zraze tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay. V zápasoch Euro Hockey Challenge proti Švédsku 5. a 6. apríla budú v „áčku“ debutovať až ôsmi z nich. Z pôvodnej nominácie vypadli Michal Čajkovský a Libor Hudáček, obaja však do Švédska pocestujú. Doma ale zostane pôvodne nominovaný brankár Ján Laco, ktorý bude v Liptovskom Mikuláši trénovať.

"Jano Laco má potrebu viac trénovať, preto sme mu dali priestor a povolali sme Denisa Godlu, ktorý mal dobrú sezónu vo Fínsku,"povedal tréner brankárov Ján Lašák.

Generálny manažér Šatan zverejnili nomináciu na dvojzápas minulý týždeň v utorok, keď sa v Bratislave zišlo osem hráčov na prvom dvojdňovom tréningovom kempe. Tí absolvovali tri tréningové jednotky. Bol medzi nimi aj brankár Július Hudáček, ten však do Švédska necestuje. V úvodných dueloch EHCh sa nepredstaví ani pôvodne nominovaný Ján Laco, ktorý dostal od realizačného tímu voľno na tento zraz. Priestor dostane dvojica mladíkov Denis Godla – Dávid Hrenák.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM