Tomáš Batiz Hokej

Liptáci majú pred sebou náročný zápas: O dôležité body zabojujú v Detve

Hokejisti Liptovského Mikuláš majú za sebou už tri zápasy v baráži, kde získali osem bodov. V nastolenom víťaznom trende chcú pokračovať.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci majú pred sebou náročný zápas: O dôležité body zabojujú v Detve
Foto: Tomáš Batiz

Liptáci si v poslednom vystúpení poradili so Skalicou 3:1, ale so Záhorákmi sa dlhšie trápili, keď sa im až v závere druhej tretiny podarilo vyrovnať na 1:1. “Nezačali sme optimálne, pretože sme hrali zviazane. Vypracovali sme si dobré príležitosti, ale netlačili sme sa do brány, čo bola chyba. Pomohol nám vyrovnávajúci gól. po ktorom sme sa uvoľnili. V tretej tretine sme dvoma gólmi rozhodli o zaslúženej výhre," povedal po zápase Róbert Spišák.

Náročný víkend

Zverencov Róberta Spišáka čakajú v závere tohto týždňa dva ťažké zápasy. Pre Liptákov sú na druhej strane aj motiváciu, pretože ak by bodovali, tak súťaž by jednou nohou už zachránili. „V Detve sa hrá veľmi ťažko, ale budeme sa snažiť spraviť pre výhru všetko,“ skonštatoval Matúš Sukeľ, útočník Liptákov.

Doma s Trenčínom

Posledný marcový víkend zakončia Liptáci zápasom na domácom ľade, v ktorom privítajú Trenčín. Spišákovci si naposledy s Trenčanmi poradili, keď ich zdolali 4:3 po predĺžení aj zásluhou troch gólov Mareka Urama.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM