Tomáš Batiz Hokej

Liptáci pehrali v Zámkoch: Tréner Tomko takto zhodnotil stretnutie

Hokejisti MHk 32 Liptovský Mikuláš prehrali v Nových Zámkoch. Prečítajte si hodnotenie trénera Antona Tomka.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci pehrali v Zámkoch: Tréner Tomko takto zhodnotil stretnutie
Zdroj: Tomáš Batiz

V Nových Zámkoch o výsledku nakoniec rozhodli samostatné nájazdy. Uspeli v nich Novozámčania, na strane ktorých sa presadili Rogoň, Pospíšil a Jakúbek, kým na strane hostí strelil gól iba Uhrík.

„Myslím, že so ziskom jedného bodu, po tom, ako sme nezvládli druhú tretinu, môžeme byť spokojní. V Zámkoch sme ale chceli uhrať viac bodov než len jeden,“ uviedol tréner Tomko.

„Prvá tretina bola v našej réžii, išli sme do vedenia, ale hneď po buly sme dostali gól a ďalší sme dali. Tam to bolo ako na hojdačke. V druhej tretine sme to absolútne nezvládli. Začalo sa to zbytočným faulom a následne sme dostali góly. Nové Zámky išli do vedenia,“ skonštatoval Anton Tomko.

Tréner Liptákov vyzdvihol hru najmä v tretej tretine. „Snažili sme sa vytvoriť na súpera tlak a podarilo sa nám vyrovnať. Chlapci, ktorí hrali do konca zápasu, ukázali veľkú vôľu, bohužiaľ, to nemôžem povedať o všetkých hráčoch, ktorí sem prišli. V nájazdoch dali Zámky tri góly, my len jeden, a tak sme bohužiaľ prehrali. Vzhľadom na priebeh zápasu sme spokojní s bodom, chceli sme však viac,“ dodal.

Dajte LIKE na náš Facebook a Instagram a máte vždy čerstvé info z Liptovského Mikuláša a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM