Tomáš Batiz Futbal

Liptáci privítali Nitru: Bod zaistil Kucharčík z penalty

Futbalisti Liptovského Mikuláša privítali na domácom ihrisku súpera z Nitry. V závere zaistil aspoň bod z penalty Kucharčík.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci privítali Nitru: Bod zaistil Kucharčík z penalty
Foto: Tomáš Batiz

Zápas 5. kola nadstavbovej časti II. futbalovej ligy začali lepšie hostia, ale pokus Kotríka v 17. minúte skončil tesne vedľa. O štyri minúty neskôr sa už Nitrania dostali do vedenia, keďže Kuníkovu prihrávku zúžitkoval osamotený Balaj. V závere prvého polčasu sa do šance dostali aj domáci, ale jeho individuálny prienik nakoniec zakončenín neskončil.

„Znova sme sa nevyvarovali veľkej chyby v defenzíve, keď sa Nitra dostala v 21. minúte po prvýkrát do našej šestnástky a Balaj ju poslal do vedenia 0:1. Potom to bolo pre nás náročné, lebo hostia dobre bránili a podnikali nebezpečné protiútoky, ktoré majú veľmi kvalitné,“ zhodnotil po zápase Jozef Majoroš, tréner MFK Tatran Liptovského Mikuláša.

Druhý polčas začali lepšie Tatranci, ale strela Papaja z väčšej diaľky skóre nezmenila. V 63. minúte robil hosťujúcej obrane opäť problémy Papaj spoločne s Lacom, lenže druhý menovaný mieril tesne vedľa. O deľbe bodov nakoniec rozhodla 84. minúta, v ktorej po faule na Jasenovského premenil pokutový kop obranca Kucharčík. „Samozrejme som rád, že sme to nevzdali a bojovali až do konca. Odmena prišla v 84. minúte, keď po faule na striedajúceho Peťa Jasenovského premenil pokutový kop Kucharčík. Určite sme si remízu zaslúžili, prehra by pre nás za predvedený výkon bola krutá,“ dodal tréner Liptovského Mikuláša.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM