Tomáš Batiz Futbal

Liptáci proti Bardejovu s novou posilou: Sabol verí, že ukončí strelecké trápenie

Futbalisti Liptovského Mikuláša odohrajú zápas 4. kola II. ligy, v ktorom na domácom ihrisku privítajú súpera z Bardejova.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci proti Bardejovu s novou posilou: Sabol verí, že ukončí strelecké trápenie
Zdroj: TASR

Liptáci sa v posledných zápasoch strelecky trápia. V prvých troch kolách sa im ešte nepodarilo skórovať, ale bodovo neobstáli na prázdno. V prvom kole si body delili po remíze 0:0 s Lipanmi, v poslednom zápase sa bezgólovo rozlúčili s Lokomotívou Košice. "Ja by som na začiatok pozdvihol veci, na ktorých by sme mali vstavať. Dostávame málo gólov, ale verím, že sa to zmení,” povedal pred zápasom tréner Liptákov Juraj Sabol.

Návrat Gereca

Pred samotným zápasom 4. kola sa káder Liptákov o niečo rozšíril. Do tímu sa vrátil Štefan Gerec, ktorý mikulášsky dres už v minulosti obliekal. “Posilní nás Štefan Gerec, hráč, ktorý v Liptovskom Mikuláši už pôsobil. Verím, že práve on môže byť zajtra tým zlomovým hráčom, ktorý nám pomôže skórovať,” pokračuje ďalej Sabol.

Maródka pokračuje

Liptákov v úvode sezóny trápia zranenia kľúčových hráčov na jednotlivých postoch. Najväčšie starosti spôsobuje Sabolovi obranca Martin Šimún, ktorý pravdepodobne vynechá najbližšie zápasy. “Stále máme troch hráčov zranených. Martin Šimún bude asi ešte trošku dlhšie, ale Staš zhruba do týždňa bude v poriadku a Andić bude budúci týždeň v plnom nasadení,” komentoval aktuálnu situáciu v kabíne tréner Liptákov.

Veria, že Bardejov potrápia

Po úvodných 3. kolách je práve tím z východného Slovenska na prvom mieste. V doterajšom priebehu ovládajú Bardejovčania súťaž s prehľadom, o čom svedčí deväť vstrelených gólov a iba jeden inkasovaný. “Nie je to ľahký súper pre nás, ale vieme, že ho môžeme zdolať. Po troch kolách sú síce na prvom mieste, ale z toho by som veľký záver nerobil,” dodal na záver Sabol.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM