Aktualizované Romana Buganová Hokej

Aktuálne info z tlačovky: Takto budú vyzerať dresy, mikulášski hokejisti s novými posilami! VIDEO

Vedenie hokejového klubu MHK32 Liptovský Mikuláš predstavilo na predsezónej tlačovej konferencii nové dresy, v ktorých sa Liptáci už v stredu predstavia na ľade v Topoľčanoch.

Ilustračný obrázok k článku Aktuálne info z tlačovky: Takto budú vyzerať dresy, mikulášski hokejisti s novými posilami! VIDEO
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Hokejistov Liptovského Mikuláša čaká 9. septembra prvý tohtosezóny zápas, v ktorom sa zverenci Róberta Spišáka predstavia na ľade v Topoľčanoch. „Čaká nás veľmi zaujímavý zápas, ktorý nebude určite ľahký. V Topoľčanoch hrajú viacerí dobrí hráči, takže určite to bude bojovný zápas," informoval tréner Liptákov Róbert Spišák.

Liptáci v nových dresoch

Predseda predstavenstva mikulášskeho hokejového klubu predstavil na tlačovej konferencii aj nové dresy, v ktorých Liptáci budú nastupovať v novej sezóne. „Dizajn samotných dresov sa nám veľmi páči a dúfam, že sa bude aj samotnej verejnosti. Chceli sme hlavne zmenu a tá sa nám podarila. Na domáce zápasy budeme nastupovať v bielych dresoch a v červených von. Hlavnou zmenou je, že meno hráča je hore a nie dole, takže to je taká výrazná zmena,“ opisuje výraznú zmenu pred štartom do novej sezóny predseda predstavenstva Ivan Droppa.

Do sezóny nastupuje 22 hráčov

Na tlačovej konferencii informoval novinárov tréner Róbert Spišák aj o aktuálnom zložení tímu. Liptáci sa pred štartom novej sezóny výrazne posilnili v obranných radoch, keď získali obrancu Tomáša Nádašdiho z extraligovej Nitry. „Určite sa veľmi tešíme, že v tíme privítame takéhoto hráča, ktorý nám určite pomôže do novej sezóny. Osobne verím, že Tomáš nám prinesie konštruktívnu hru a hlavne prinesie skúsenosť k tým naším mladým hráčom,“ skonštatoval o príchode Tomáš Nádašdiho Ivan Droppa.

Hlavným cieľom je dostať sa do play-off

Hokejová verejnosť v Liptovskom Mikuláši stále v sebe živý myšlienku o tom, že by sa hokejisti Liptovského Mikuláša vrátili na mapu extraligy. Po neuskutočnenej dohode s Piešťanmi sa o najvyššiu hokejovú súťaž pobijú Liptáci v prvej lige. „Našim cieľom je sa určite čo najlepšie umiestniť v tabuľke, aby sme mali lepšiu pozíciu v play-off. Celá súťaž je však veľmi náročná a vyrovnaná, takže v tých zápasoch budú rozhodovať maličkosti,“ zhodnotil ciele Liptákov pred novou sezónou tréner Róbert Spišák.

Tlačová konferencia MHK32 Liptovský Mikuláš
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM