Tomáš Batiz Hokej

Liptáci v príprave nestačili na Martin: O víťazovi sa rozhodlo v nájazdoch

V štvrtom prípravnom zápase hokejisti Liptovského Mikuláša štvrtýkrát remizovali po riadnom hracom čase.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci v príprave nestačili na Martin: O víťazovi sa rozhodlo v nájazdoch
Foto: Tomáš Batiz

Do zápasu nastúpili Liptáci na tri útočné formácie. V jednej z nich sa už predstavil aj Lukáš Žiak, ktorý klub posilnil začiatkom týždňa. Liptovský Mikuláš po úvodnej bezgólovej tretine inkasoval a ako prvý a druhú tretinu prehral 3:0. V tretej tretine sa Liptákom podarilo dostať do stretnutia a troma gólmi zápas vyrovnať. V samostatných nájazdoch sa ako jediný zo šiestich exekútorov nepresadil Vybíral. Martinčania, sa tak tešili z víťazstva 4:3 po samostatných nájazdoch.

Hokejisti Liptovského Mikuláša sa najbližšie predstavia v prípravnom zápase vo štvrtok 23.8. o 17:00, keď na zimnom štadióne v Ružomberku privítajú Žilinu.

HK Martin – MHK 32 Liptovský Mikuláš 4:3sn (0:0,3:0,0:3 – 1:0)

  • Góly: 26. Dírer (Pokrivčák, Dvořák), 33. Poliaček (Paulíny), 40. Poliaček (Burzík, Jurášek), rozh. náj. Markovič – 48. Lištiak (Klučiar), 52. Nemec (Kuráli, Žiak), 60. Vybíral (Horváth)
  • HK Martin: Gavalier (Bernát) – Tabaček, Themár – Pacalaj, Burzík – Rusina, Dvořák – Lednický, Junas – Markovič, Paulíny, Rudzan – Poliaček, Jurášek, Brezniak – Zeliska, Dírer, Pokrivčák – Rechtorík, Barto, Brveník
  • MHK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Kislitsyn) – Mezovský, Nádašdi – Kuráli, Bača – Edgren, Horváth – Dubeň, Nemec – Klučiar, Lištiak, Števuliak – Heikkila, Piatka, Nechaj – Žiak, Uhrík, Vybíral
Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM