Tomáš Batiz Hokej

Liptáci začali s prípravnou na novú sezónu: Príchod Paukovčeka a Rapáča

Hokejisti Liptovského Mikuláša začala s prípravou na novú sezónu. Nový tréner avizuje zmeny v kádri.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci začali s prípravnou na novú sezónu: Príchod Paukovčeka a Rapáča
Foto: Magdaléna Nahalková

Nová trénerská dvojica Paukovček – Halaj privítala na prvom tréningu 22 hokejistov. Káder Liptákov tvorili zväčša odchovanci klubu. Novou tvárou bol Branislav Rapáč, ktorý naposledy pôsobil v Martine. „Trénera Paukovčeka veľmi dobre poznám, tak aj preto som sa rozhodol absolvovať prípravu v Liptovskom Mikuláši. Ešte nie je nič oficiálne, nič som nepodpísal, takže všetko sa uvidí,“ zhodnotil Rapáč.

Noví hráči

Práve Pavol Paukovček má v pláne osloviť viacerých hráčov z martinského hokejového klubu, s ktorými v minulej sezóne skončil na štvrtom mieste v Tipsport lige. „Všetko je na teraz v riešení. Chceme hlavnú kostru kádra sformovať do konca augusta, aby sa vytvorila dobrá partia,“ skonštatoval Paukovček, následne potvrdil aj príchod jeho syna Lukáša Paukovčeka, ktorý naposledy obliekal dres vicemajstra z Nitry.

Odchod viacerých hráčov

Po uplynulej sezóne došlo k výraznému pohybu v kabíne. Klub zatiaľ opustili viacerí hráči – Stümpel, Kadlubiak, Bobček, Šiška, bratia Hunovci, Križan. „Vieme, že v minulom roku žiadna letná príprava nebola, keďže sa aj celý káder skladal na poslednú chvíľu. Chceme sa čo najlepšie pripraviť, zostaviť káder, aby sme v najbližšej sezóne podávali lepšie výkony,“ poznamenal Martin Kriška, útočník Liptovského Mikukláša.

Video: Magdaléna Nahalková / Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM