Tomáš Batiz Hokej

Liptáci začínajú boj o Tipsport Ligu: Na úvod baráže privítajú Skalicu

Hokejisti Liptovského Mikuláša majú pred sebou 12 zápasov, v ktorých zabojujú o udržanie v Tipsport Lige. Na úvod baráže privítajú Skalicu.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci začínajú boj o Tipsport Ligu: Na úvod baráže privítajú Skalicu
Foto: Tomáš Batiz

Liptáci privítajú v piatok o 17:00 Skalicu. Proti finalistovi 1.Hokejovej ligy zabojujú o prvé body v barážovej tabuľke. „Od Skalice sa už od úvodu sezóny očakávalo, že bude hrať o tie najvyššie priečky, čo sa postupne aj vyplnilo,“ píše sa na webstránke mikulášskeho hokejového klubu.

„Záhoráci majú dobre vyskladaný tím, v ktorom hrajú aj starší skúsenejší hráči, ktorí dokážu mužstvo potiahnuť v náročnejších okamihoch a zároveň disponujú aj šikovnými mladými puškami, ktoré dodávajú celku potrebnú dravosť a svižnosť,“ informuje ďalej stránka Liptákov.

Mikulášsky web bol ďalej aj konkrétnejší, na margo opôr tímu zo Záhoria. Skaličania sa spoliehajú najmä na skúsenosti už ostrieľaných hráčov, ktorými sú Martin Hujsa, René Jarolín, Ľubomír Vaškovič a Ľubomír Škápik. „Popri týchto hráčoch je dobre namiešaná chémia mladosti a bojovnosti v tíme, ktorý koučuje dvojica trénerov Michal Ružička a Miroslav Lipovský,“ doplnil mikulášsky web.

MHk 32 Liptovský Mikuláš sa so Skalicou stretol aj v minuloročnej baráži v sezóne 2016/2017. Vo všetkých štyroch vzájomných zápasoch sa tešil z víťazstva. „Všetci veríme, že úvodný barážový zápas dopadne pre nás víťazne a bude prvým krokom k tomu, aby sme v najvyššej hokejovej súťaži pôsobili aj v ročníku 2017/2018,“ komentuje prvý zápás v baráži vedenie MHk 32 Liptovský Mikuláš.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM