Tomáš Batiz Krimi

Liptáčka (36) sadla za volant bez vodičáku: TAKTO to celé dopadlo! FOTO

V susednom okrese sa stala dopravná nehoda. Auto skončilo v priekope. Vodička mala policajtom čo vysvetľovať, keďže nemala vodičský preukaz.

Ilustračný obrázok k článku Liptáčka (36) sadla za volant bez vodičáku: TAKTO to celé dopadlo! FOTO
3
Galéria

Ako informuje Polícia Slovenskej republiky, na základe doteraz vykonaného šetrenia bolo zistené, že 36-ročná vodička z Ružomberka viedla osobné motorové vozidlo Peugeot 206 v smere od Ružomberka na Dolný Kubín. „Pri prechádzaní ostrou ľavotočivou zákrutou z doposiaľ presne nezistených príčin narazila s vozidlom do zvodidiel. Následne sa vozidlo niekoľkokrát prevrátilo a skončilo v rokline pod cestou,“ informuje polícia vo svojej tlačovej správe.

„Vodička utrpela pri dopravnej nehode ťažké zranenia a jej 21 ročná spolujazdkyňa zranenia ľahké. U vodičky bol nariadený odber krvi a biologického materiálu za účelom zistenia, či nebola ovplyvnená návykovou látkou. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 2.000.-€. Počas objasňovania bolo zistené, že vodička nie je držiteľkou vodičského oprávnenia,“ zhodnotili policajti.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dodržiavali dopravné predpisy a rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM