Tomáš Batiz Hokej

Liptákov čaká náročný zápas proti Žiline: Budú v zostave už aj nové posily?

Zverencov Róberta Spišáka čaká náročný zápas proti Žiline. Liptáci majú ešte stále šancu na play off, ale tá sa pomaly čo raz viac vzďaľuje.

Ilustračný obrázok k článku Liptákov čaká náročný zápas proti Žiline: Budú v zostave už aj nové posily?
Foto: Tomáš Batiz

Hokejisti Liptovského Mikuláša naposledy nešťastne prehrali v utorok so Zvolenom, ktorému podľahli tesne 4:5. “Ešte máme pred sebou deväť zápasov. Hovorím to už asi piaty zápas, že musíme vyhrávať, ale hádam sa dačo zmení. Čakajú nás dva náročné zápasy, ale musíme zabojovať,” povedal pred zápas Matúš Sukeľ, útočník Liptovského Mikuláša.

Talentovaný útočník Liptákov ďalej poznamenal, že ak chce tím bodovať, musí zapracovať lepšie v obrane. Vedenie klubu to bude predovšetkým očakávať od dvoch nových posil, keď zadné rady vystužili Bagin spoločne s Lužom. Prvý menovaný by už mal nastúpiť na najbližší zápas 46. kola spoločne s útočníkom Jakubom Langhammerom.

Chcú play off

Žilinskí vlci, ale Liptákom zadarmo určite nič nedajú. Pred zápasom sa nachádzajú na štvrtom mieste, na ktorom pravdepodobne zotrvajú až do play off. Podľa Martina Krišku, útočníka Liptovského Mikuláša, to bude zápas viac-menej o všetko. “Nechceme si pripúšťať ten tlak, musíme robiť aj nemožné aby sme ho získali. Nemáme už žiadneho jednoduchého súpera, ale ak chceme pomýšľať na play off, tak musíme vyhrať," zhodnotil.

Brankárska otázka

Do tréningového cyklu sa opäť zapojil brankár Karol Križan, ktorý pauzoval kvôli chorobe. Podľa prvých informáci zápas proti Žiline odchytá jeho mladší kolega. “Pravdepodobne bude chytať Roman Durný, ale definitívne sa rozhodneme na rannom rozkorčuľovaní pred zápasom,” skonštatoval Ján Cibuľa, asistent trénera Liptovského Mikuláša.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM