Tomáš Batiz Futbal Futbal

Liptákov trápi koncovka: Prelomia trápenie na košickej pôde

Futbalisti Liptovského Mikuláša majú za sebou prvé dva zápasy novej sezóny, v ktorých sa predstavili na domácom ihrisku. “Sabolovcov” trápi efektivita. Prelomiť ju chcú už v najbližšom zápase.

Ilustračný obrázok k článku Liptákov trápi koncovka: Prelomia trápenie na košickej pôde
Foto: Tomáš Batiz

Hráči MFK Tatran Liptovský Mikuláš majú za sebou dva domáce zápasy, v ktorých získali jeden bod. Liptákov trápi koncovka, tréner Sabol verí, že príležitosti začnú útočníci premienať. “Dostávame sa do príležitostí, ale chýba nám efektivita. Teší nás, že sa vieme dostať do šancí. Veríme Lacovi, ktorý dostáva veľa času, okrem toho aj Matičovi a Jasenovskému,” poznamenal Juraj Sabol, tréner Liptákov.

Príde to samo

Strelecké trápenie stálo Liptákov úvodné body na domácom ihrisku. V dvoch zápasoch neskórovali ani raz, ale do dobrých šancí sa dostali. “Sme si vedomí, že góly nám chýbajú, pretože to rozhodlo o prvých dvoch zápasoch. Herne nie sme určite zlí, ale to príde samo,” pokračuje Sabol.

Potrápia Košice?

Už najbližšom zápase sa zverenci Juraja Sabola predstavia na ihrisku Lokomotívy Košice, ktorá v prvých dvoch zápasoch naplno bodovala. “My chceme vonku bodovať. Zápas začína 0:0, máme 90. minút, aby sme sami seba presvedčili, že sme lepší,” povedal tréner Sabol.

Trápi ich maródka

Káder Liptákov trápi menšia maródka, ktorá zamiešala zostavu aj pred najbližším zápasom. ***“Verím, že tieto veci pomaly prejdú a bude to v poriadku, takže potom nebude problém získať body v ďalších zápasoch,” dodal na záver Sabol.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM