Správy

Liptovský Hrádok posilňuje odberové miesta na testovanie: Pribudnú ďalšie tri

K dvom stálym pribudnú tri dočasné miesta na antigénové testovanie. Slúžiť však budú len ľuďom s trvalým alebo prechodným pobytom v meste.

Ilustračný obrázok k článku Liptovský Hrádok posilňuje odberové miesta na testovanie: Pribudnú ďalšie tri
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Mesto Liptovský Hrádok rozširuje možnosť bezplatného testovania antigénovými testami na ochorenie COVID-19. Pre obyvateľov vo veku od 15 do 65 rokov s trvalým alebo prechodným pobytom v meste alebo v mestskej časti budú od piatka 22. januára do pondelka 25. januára zriadené tri dočasné mobilné odberové miesta (MOM).

Z informácií zverejnených na oficiálnej webovej stránke samosprávy vyplýva, že dve odberné miesta budú umiestnené v Mestskej športovej hale, tretie v kultúrnom dome v mestskej časti Dovalovo. „Presné informácie o prevádzkových časoch budú k dispozícii pre občanov najneskôr vo štvrtok 21. januára,“ uvádza mesto.

Existujúce dve stále mobilné odberné miesta ostávajú pracovať v štandardnom režime pre obyvateľov bez rozdielu trvalého alebo prechodného pobytu. Teda aj pre obyvateľov mesta Liptovský Hrádok a jej mestskej časti, ako aj pre obyvateľov iných miest a obcí.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuality z Liptova

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM