Slávka Kellová Iné športy

Toto si nemôžete nechať ujsť: V Jasnej sa bude jazdiť na lavóroch

Stredisko Jasná sa v sobotu 5. januára opäť premení na šampionát ojedinelého športu, hudby a neviazanej zábavy. Miluj alebo pretekaj! Pod takým názvom štartuje už 3. ročník netradičnej súťaže v jazde na "lavóroch", ktorý sa uskutoční v areáli Biela púť.

Ilustračný obrázok k článku Toto si nemôžete nechať ujsť: V Jasnej sa bude jazdiť na lavóroch
Foto: Slávka Kellová

Tak ako po minulé roky vyhráva ten najlepší „lavórnik“. Od skorého rána sa účastníci súťaže Love or race rôznych vekových skupín, budú snažiť o prvenstvo v spúšťaní sa dolu svahom na lavóroch. „Špeciálne pripravená dráha, lákavé ceny a dobrá zábava, sú zárukou príjemne strávenej oddychovej soboty. K účasti a úspešnosti netreba veľa, stačí len odvaha prihlásiť sa, sadnúť si na plechovú nádobu a nechať sa viesť po perfektne prispôsobenej nenáročnej trati,“ hovorí PR manažérka TMR Zozana Fabianová.

Celodenný program je sprevádzaný hudobnými vsuvkami. Medzi jednotlivými kategóriami sa predstaví, nezabudnuteľný Majster N, ktorý poteší najmenších odvážlivcov na lavóroch. Nebude chýbať superstárista Martin Harich, speváčka Kristína preslávená hitom Horehronie, milovníci ska si prídu na svoje pri ska rytmoch od Polemicu. Zábavu pri pretekoch podčiarkne aj hlas charizmatickej Katky Knechtovej, hiphoperov z A.M.O, rockerov z Gladiátoru alebo skupiny Marián Čekovský band.

Zábava nebude len cez deň na svahoch, ale aj v noci. Celé Nízke Tatry sa budú otriasať hymnou od Ega – Žijeme len raz. Kto nebude mať stále dosť, toho tanečné kroky zavedú do Happy Endu na Snow dance, kde to roztočí DJ Jaro Slávik, EKG a Robert Burian. A párty okorení aj Playmate.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM