Pavol Tomčík Hokej

Macík s Devečkom do konca sezóny v Banskej Bystrici!

Hokejisti prvoligového Liptovského Mikuláša Radoslav Macík a Tomáš Devečka už nefigurujú na súpiske MHK 32. Do konca aktuálnej sezóny posilnia "baranov" z extraligovej Banskej Bystrice.

Ilustračný obrázok k článku Macík s Devečkom do konca sezóny v Banskej Bystrici!
Zdroj: Dnes24.sk

Základná časť prvej hokejovej ligy sa blíži do svojho finále. Situácia v kádri Liptovského Mikuláša však nie je ani zďaleka ideálna. V pondelok mal v stretnutí proti celku HK Orange 20 tréner „ešky“ Dušan Halahija k dispozícii 14 a v utorok v Prievidzi dokonca len 13 korčuliarov. Optimizmom lodivod Liptákov nesršal ani pred dnešným ranným tréningom. „K dispozícii mám 14 hráčov. 5 obrancov a 9 útočníkov. Je chrípkové obdobie, uvidím, čo bude do večera.“

S tímom sa už niekoľko dní nepripravuje dvojica opôr Tomáš Devečka a Radoslav Macík. „Obaja sú od štvrtka na hosťovaní v extraligovej Banskej Bystrici. Budú tam do konca sezóny,“ vysvetľuje Dušan Halahija.

Do dnešného stretnutia proti Trnave nezasiahnu ani ďalší hráči. Filip Mezovský a Michal Uhrík sú k dispozícii pre „juniorku“, Michala Mravca a Juraja Kurica trápi chrípka. „Pre problémy s chrbtom do hry nezasiahne ani Matúš Duriš,“ doplnil Halahija.

Cieľ však ostáva nezmenený. „Nech nastúpime v akomkoľvek počte, vždy sa dá vyhrať. Každý je z mäsa a kostí. Trnava bojuje o posledné postupové miesto do play-off, a tak to bude ťažké. Očakávam zaujímavý zápas,“ dodal na záver tréner Mikulášanov.

Dnešné stretnutie 42. kola 1. hokejovej ligy medzi Liptovským Mikulášom a Trnavou začína v tradičnom čase o 17:00.

Foto: oficiálny web MHK 32 Lipt. Mikuláš

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM