Slávka Kellová Krimi

Mafiánske praktiky neutíchajú: V noci zhoreli ďalšie dve autá!

Nápadne podobné prípady požiarov osobných áut v Liptovskom Mikuláši pokračujú. Hneď dve zhoreli dnes krátko po polnoci na ulici Jána Rumana. Plamene svojim teplom poškodili aj vedľastojace vozidlo.

Liptovskomikulášski hasiči dostali dnes 20 minút po polnoci hlásenie o požiari dvoch áut značky Honda CRV a Toyota Cruz na ulici Jána Rumana v Liptovskom Mikuláši. **„Šesť minút po príchode na miesto sa 6 hasičom na dvoch autách podarilo požiar lokalizovať a krátko na to aj uhasiť. Prebežné škody sú vyčíslené na zhruba 65 000 eur,“ **približuje okolnosti nočného zásahu riaditeľka HaZZ v Liptovskom Mikuláši Eva Krajčiová. Z tepla plameňov horiacich áut sa chytilo aj vedľastojace vozidlo značky Škoda. „Predpokladanou príčinou požiaru je úmyselné podpálenie,“ dodáva Eva Krajčiová. Autá podľa našich informácií patrili starostovi Demänovej.

**Posledný prípad sa nápadne podobá na ostatné tri požiare osobných áut, ktoré zhoreli v Liptovskom Mikuláši krátko po sebe počas júla. Praktiky mafiánov sa začali 9. júla v mestskej časti Palúdzka, kde zhorelo auto tunajšej podnikateľke. Krátko nato vzbĺklo auto policajta a posledný prípad zaznamenali policajti pri bývalej Textilke. **

Súvisiace články: http://www.mikulas24.sk/clanky?…! http://www.mikulas24.sk/clanky?…! http://www.mikulas24.sk/clanky?…!

foto: HaZZ LM

poziar_LM
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM