Tomáš Batiz Rôzne

Magický víkendový dátum v znamení dvojok: Podľahli im mikulášski snúbenci?

Najbližší víkend bude v kalendári v znamení dvojok. Podľahli magickému dátumu aj Mikulášania?

Ilustračný obrázok k článku Magický víkendový dátum v znamení dvojok: Podľahli im mikulášski snúbenci?
Zdroj: pixabay.com

Mesiac február ponúka snúbencom hneď niekoľko zaujímavých romantických možností, kedy si môžu povedať svoje áno. Uplynulý víkend mal valentínsky nádych, ten najbližší ponúkne súhru magických čísel.

Ako sme vás predčasom informovali, tak mikulášskych snúbencov sviatok svätého Valentína ako aj valentínsky víkend nezaujal. Potvrdzujú to čísla z matriky, keďže na radnici sa uplynulý víkend neuskutočnil žiadny sobáš. Opačná situácia je ale tento týždeň, keď budú v kalendári dominovať dvojky. Atraktívne sa stali najmä dátumy 20.2.2020 ako aj 22.2.2020.

„V sobášnej sieni mestského úradu manželstvo uzatvoria 20. februára dva páry z Liptovského Mikuláša a 22. februára povedia svoje áno tri mikulášske páry,“ potvrdila do pre redakciu Dnes24 Viktória Čapčíková, hovorkyňa mesta Liptovský Mikuláš.

Práve číslica dva môže byť úzko spätá so sobášom. Dvojka symbolizuje dve veci, ktoré k sebe patria a tvoria pár. Na druhej strane, je to dátum, ktorý je ľahko zapamätateľný, čo s odstupom času môže byť veľkou výhodou.

Dajte LIKE na náš Facebook a Instagram a máte vždy čerstvé info z Liptovského Mikuláša a okolia.

foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM