Marcel Mojžiš Kultúra

Martin Harich krstil druhý štúdiový album: Pozrite si zábery z krstu

Finalista speváckej súťaže Martin Harich s kapelou Musitany Hope v stredu na rodnej hrude verejnosti predviedol svoj druhý štúdiový album Nech. Čistou liptovskou vodou ho pokrstili speváčka Celeste Buckingham a mím z Liptova Miroslav Kasprzyk.

Ilustračný obrázok k článku Martin Harich krstil druhý štúdiový album: Pozrite si zábery z krstu
Foto: Slávka Kellová

Po úspešnom zvládnutí maturitných skúšok si Martin doprial ďalšiu radosť v podobe krstu svojho druhého albumu.„Nahrávanie tohto CD bolo neporovnateľne náročnejšie ako pri prvej doske. Som hrdý, že je po textovej aj hudobnej stránke autorským dielom. Má svoje chyby, ale vždy to tak býva,“ hodnotí Martin. „Dúfam, že sa fanúšikom bude páčiť a aj výber krstných rodičov zaručí, že bude úspešný,“ dodal mladý spevák.

Dvojica krstných rodičov bola tak, ako výber miesta krstu v Liptovskom Mikuláši, zámerom. „Celest Buckhingham a Miro Kasprzyk sú akoby symbolmi dvoch svetov, ktoré žijem. Navyše, krsty sa vždy organizujú v hlavných mestách ako Bratislava alebo Praha, ale ja sa netajím tým, že som Liptovpatriot a svojich hostí som chcel pozvať na miesto, kde som strávil väčšinu života,“ vysvetľuje Martin.

Pozrite si krátke video z krstu.

Martin Harich: Krst druhého albumu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM