Tomáš Batiz Rôzne

Maturitné tablá made in Mikuláš: Výklady centra mesta obsadili zaujímavé diela, FOTO

Liptovský Mikuláš oživili maturitné tablá. Tie neunikajú pozornosti okoloidúcich a viacerí sa pri nich pristavujú. Na čerstvé výtvory študentov sme sa boli pozrieť aj my. V centre mesta sa dajú v týchto dňoch vidieť naozaj všakovaké diela.

Ilustračný obrázok k článku Maturitné tablá made in Mikuláš: Výklady centra mesta obsadili zaujímavé diela, FOTO
6
Galéria
Foto: Tomáš Batiz

A je to tu. Výklady obchodov a reštaurácii opäť zapĺňajú tablá maturantov. Finišujúci študenti dokazujú, že im nechýba kreativita a ich diela pri prechádzke našim mestom na seba pútajú pozornosť.

Náš „prieskum“ však nemusí byť stopercentný a je možné, že sme nejaké prehliadli. Fantázia a tvorivosť však nechýbala ani na jednom z nich. Viacerí ľudia si tablá nenechajú ujsť a radi sa na ne pri prechádzkach zapozerajú.

Medzi nich patrí aj Jana, ktorá pracuje práve pri pešej zóne a cestou domov si rada pozri rôzne výtvory. „Pozastavím sa na pár sekúnd každý rok, aby som si pozrela fotky študentov, ktorých možno z videnia poznám. Niektoré výtvory ma aj zaujali, naozaj sa podarilo,“ skonštatovala.

Pri tablách postávali aj študenti, ktorých sme vyspovedali. „Budúci rok maturujeme aj my, tak hľadáme možno aj inšpiráciu u tohtoročných študentov,“ skonštatovala Kladuia z mikulášskeho gymnázia M. M. Hodžu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM