Pavol Tomčík Futbal

MFK TATRAN Liptovský Mikuláš nestačil na Skalicu: Podľahol jej 0:2

Tatran v nadstavbovej časti prehral iba v druhom kole v Skalici a tak sa v sobotu očakával dobrý zápas. Záhoráci nesklamali hŕstku svojich fanúšikov ani na Liptove a uštedrili domácim druhú prehru.

Ilustračný obrázok k článku MFK TATRAN Liptovský Mikuláš nestačil na Skalicu: Podľahol jej 0:2
Foto: Pavol Tomčík

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – MFK Skalica 0:2 (0:0)
Góly: 67. Neoveský, 85. Ulrich

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík – Šimún, Kubena, Kucharčík, Papaj, Jánošík, Mizerák, Ferenčík (67. Staš), Lišivka, Pastva, Kurák

MFK Skalica: Lupač – Vaško, Švrček L., Čavojský, Šenk, Jakubek, Šebesta, Hutta(85. Ulrich), Neoveský, Petrovský, Majerník

Mikulášania sa vo 8. kole nadstavbovej časti II. DOXXbet ligy stretli so súperom, ktorý im uštedril jedinú prehru v tejto časti súťaže. Záhoráci začali sebavedome, ale Liptáci im dostatočne konkurovali. Šance sa striedali na obidvoch stranách a tak napriek mokrému terénu videlo 250 divákov kvalitný a bojovný zápas. V druhom polčase sa v začiatku nič na hre nezmenilo, postupne však ako keby odchádzali domácim sily. Súper to využil na strelenie dvoch gólov a zaslúžene zvíťazil.

Juraj Sabol, tréner MFK Tatran:Skalica nám dnes ukázala, že je na prvom mieste zaslúžene. Hráčom nemám veľmi čo vyčítať, nikto ma nejako zvlášť nesklamal, treba jednoducho uznať kvalitu súpera. Do 1. ligy postúpi naozaj kvalitné mužstvo a my sa musíme pozerať do budúcnosti, čo je pre nás už budúca sobota a zápas v Senci.

Štefan Horný, tréner MFK Skalica:Mikuláš uhral v nadstavbovej časti dobré výsledky a tak sme určili opatrnú taktiku, zabezpečená obrana a rýchle kontry. Toto sa nám vyplatilo a zvíťazili sme. Musím však povedať, že napriek tomu, že Mikuláš prehral, herne sa oproti zápasu u nás zlepšil. Verím, že bude dôstojným reprezentantom Liptova aj v budúcej sezóne.

Autor: Pavol Tomčík st.
Foto: Pavol Tomčík st.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM