Futbal

MFK Tatran opäť víťazne: Proti Moldave piata výhra v rade!

V šiestom kole druhej futbalovej ligy sk. východ privítal Liptovský Mikuláš na svojom trávniku v Okoličnom Moldavu nad Bodvou. Liptáci výbornú formu z ostatných týždňov potvrdili aj proti tomuto súperovi.

Ilustračný obrázok k článku MFK Tatran opäť víťazne: Proti Moldave piata výhra v rade!
Zdroj: Dnes24.sk

MFK Tatran zvíťazil 1:0, keď sa o jediný presný zásah v stretnutí pričinil v 64. minúte Kurák. Pre zverencov trénera Karola Praženicu ide o piatu výhru v rade, okrem štyroch víťazstiev v lige sa mikulášskemu družstvu podarilo triumfovať i v slovenskom pohári. „Praženicovci“ v lige poskočili už na tretie miesto, o bod za druhé Michalovce, resp. prvý Zvolen.

Škvrnou, na inak vydarenom popoludní, bola tragická udalosť, ktorá sa niekoľko hodín pred stretnutím odohrala na neďalekom hokejbalovom ihrisku. Počas turnaja fanúšikov hokejového MHK 32 Liptovský Mikuláš, po srdcovom kolapse skonal člen futbalového fanklubu MFK Tatran Liptovský Mikuláš Dušan Kutnár. Česť jeho pamiatke!

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FK Bodva Moldava nad Bodvou 1:0 (0:0)
Gól: 64. Kurák
Žlté karty: 61. Pastva – 16.Žebík
Počet divákov: 340
Zostava MFK Tatran: Macík – Kubena, Lišivka, Papaj, Válovčan, Kostúrik (87. Chomistek), Hoferica, Jánošík (89. Čekan), Pastva, Staš (69. Mózer), Kurák

Ďalší program MFK Tatran

3. kolo Slovnaft cupu: Medzev – MFK Tatran (3.9. o 16:00 hod.)
7. kolo druhej ligy: Bardejov – MFK Tatran (6.9. o 15:30 hod.)

Autor článku: Pavol Tomčík
Ilustračné foto: Štefan Madaras

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM