Tomáš Batiz Hokej Video

Michal Uhrík pred zápasom: V Poprade musíme hrať srdcom! VIDEO

Hokejistov Liptovského Mikuláša čaká zápas 31. kola, v ktorom sa predstavia na ľade Popradu. Nadviažu Liptáci na domácu výhru s Košicami?

Ilustračný obrázok k článku Michal Uhrík pred zápasom: V Poprade musíme hrať srdcom! VIDEO
Foto: Tomáš Batiz

Zverenci Róberta Spišáka majú počas Vianoc bohatý zápasový program. V utorok 20. decembra Liptáci zdolali na domácom ľade Košice 3:1, dnes ich čaká zápas na ľade Popradu. “Po zmene trénera Poprad ožil, má dobré výsledky. Ideme do Popradu s cieľom bodovať. Vieme, že urobili zmeny v systéme hry, ale na to sme pripravení,” povedal na štvrtkovom rannom rozkorčuľovaní Ján Cibuľa, tréner Liptovského Mikuláša.

O víťazstve v poslednom domácom zápase s Košicaim rozhodol dve minúty pred koncom Michal Uhrík. Mikulášsky útočník verí, že v Poprade nadviažu na dobrú hru: “Chceme určite pokračovať v tom ako sme skončili. Hrali sme dobre a srdcom, takže z Popradu chceme zobrať dáke tie body. Nový tréner vniesol do Popradu takú dravosť, novodobý hokej, takže nebude to nič jednoduché.”

Zostava sa od posledného zápasu výrazne nezmení, ale Ján Cibuľa nevylúčil ešte drobné zmeny. “Otázny je ešte štart Róberta Hunu, ktorý je chorý, ale uvidíme ako mu zaberú lieky,” skonštatoval.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM