Tomáš Batiz Hokej

Mikulášania už tvrdo trénujú: V letnej príprave zarazávajú títo hráči

Hokejisti MHk 32 Liptovský Mikuláš majú za sebou niekoľko dní prípravy na novú sezónu. V tréningových cykloch figurujú viacerí hráči z minulej sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Mikulášania už tvrdo trénujú: V letnej príprave zarazávajú títo hráči
Foto: Tomáš Batiz

Po tom ako hokejisti Liptovského Mikuláša zachránili v uplynulej sezóne účasť v Tisport Lige, odštartovali Liptáci aj prípravu na nový ročník. Na mikulášskej lavičke figuruje aj naďalej Anton Tomko, ktorý s mužstvom pôsobil v záverečnej časti minulej sezóny, po tom čo nahradil na poste hlavného trénera Pavla Paukovčeka.

Káder Liptovského Mikuláša, ktorý sa absolvuje letnú prípravu pod vedením Antona Tomka, je tvorený prevažne z hráčov, ktorí pôsobili v mikulášskom drese aj poslednú sezónu. Ako informuje oficiálna stránka klubu, aktuálne s tímom trénuje 17 hráčov.

„Spoločná príprava A-mužstva Liptovského Mikuláša prebieha formou dvojfázových tréningov v posilňovni, telocvični, ale aj na plavárni či atletickej dráhe,“ uvádza stránka klubu.

Podľa informácii z vedenia klubu, prípravu s A mužstvom absolvujú aj domáci odchovanci z radov juniorov Matúš Gregor, Samuel Záhradník a Dávid Matejovie. „Vedenie MHK zapojilo do letnej prípravy aj hráčske posily Petra Horvátha a Lukáša Dubeňa. S ďalšími posilami kádra pre nasledujúcu sezónu je vedenie MHK v rokovaní o podmienkach hráčskych zmlúv,“ píše sa na stránke klubu.

V kádri trénerov Antona Tomka a asistenta Juraja Halaja je zatiaľ 17 hráčov:

  • Martin Kriška, Marek Uram, Matúš Sukeľ, Jakub Sukeľ, Tomáš Nádašdi, Filip Mezovský, Jakub Nemec, Matej Bača, Mário Kuráli, Maroš Piatka, Andrej Lištiak, Andrej Laco, Michal Uhrík, Vladimír Vybíral, Patrik Oško, Adam Nechaj a Patrik Števuliak. Okrem nich absolvujú prípravu aj juniori Matúš Gregor, Samuel Záhradník a Dávid Matejovie. Do letnej prípravy tímu sa zapojili aj posily Peter Horváth a Lukáš Dubeň.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM